Toteuttamamme tilaisuudet ovat hyvin erityyppisiä luonteeltaan ja palveluvalikoimamme laajuuden vuoksi olemmekin sitä mieltä, että helpoin tapa on ottaa yhteyttä, jotta voimme räätälöidä teille sopivan paketin palveluistamme! Tässä muutamia esimerkkejä yleisimmin kysytyistä palveluistamme.


JUHLASUUNNITTELUN STARTTIPAKETTI    120€

Vaivaako ikuinen kiire? Juhlia suunnittelemaan lähtiessä on hyvä kartoittaa sopiva juhlatila, suunnitella tarjoilut, varata catering ym. Kenties jokin esiintyjäkin/aktiviteetti olisi mahtava? Kun aika ei riitä paikkojen etsintään tai tarjouspyyntöihin, saati varauksiin voit olla huoleti ja kertoa toiveesi sekä alustava ideasi juhlia ajatellen! Me hoidamme toiveidesi pohjalta tilojen etsinnät, tarjouspyynnöt sekä kaikki varaukset puolestasi!


SOMISTUSSUUNNITTELU                               360€

Kaipaako juhlatilasi teemaan tai tyyliisi sopivan somistuksen? Teemme somistussuunnitelman toiveidesi mukaan. Suunnittelijamme käy kanssasi juhlapaikalla suunnittelutapaamisessa ja saat sähköisen suunnitelman toteutuksesta rakennusohjeineen. Mikäli suunnitelmassa ilmenee korjauksen tarvetta, kuuluu hintaan myös tarvittavat korjaukset. Saat suunnitelman mukana myös tarjouksen somisteista toteuttamisineen!


MINISOMISTUS                                                   95€

Kaipaako tilasi vain jotain pientä? Tällä saa babyshowereihin, polttareihin tai lasten syntymäpäiville sen viimeisen puuttuvan silauksen. Hinta sisältää pienen asiakkaalle jäävän somistepaketin!


VALOKUVAUS                                           alk.390€

Valokuvaus toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan aina alan ammattilaisen toimesta! Alkaen hinta sisältää kuvausta max.3h, esim. syntymäpäivät, polttarit, tyky, ristiäiset.


VALAISTUS                                                     ALK.70€

Vuokrakäyttöön soveltuvat tilavalopaketit alkaen 70€/paketti. Lisäksi käytössämme on huomattava määrä ammattitasoista showtekniikkaa, joilla voimme suunnitella varsin näyttäviäkin kokonaisuuksia!


DJ/JUONTAJA                                       ALK.65€/H

Musiikkilinjaus luonnollisesti toiveiden mukaan! 


BAARI                                                          ALK.580€

Baari sisältää asiakkaan toiveiden pohjalta suunnitellun drinkkilistan, alkoholittomat juomat sekä muut tarpeet ja baarimikon drinksuja loihtimaan ( 4h ) sekä listaus asiakkaalle hankittavista alkoholijuomista.


GRAAFINEN MATERIAALI         PYYDÄ TARJOUS!

Suunnittelemme yksilölliset toiveidenne mukaiset save-the-date-kortit, kutsut, buffet- ja juhlamenulistat sekä juhlien ohjelmaesitteet. Näistä laskemme aina tapauskohtaisen tarjouksen!


Kysythän myös cateringiä, juhlatiloja, äänentoistolaitteita, kuljetusta, juhla-ajoneuvoa, telttoja, somisteita, keinotekoista lattiapintaa sekä kalusteita!