Hääjuhla voidaan suunnitella alusta loppuun hääsuunnittelijan kanssa tai halutessanne suunnittelija auttaa teidät alkuun.  Järjestetään palaverit ja suunnitellaan häät teidän toiveidenne mukaan, myös kaasot ja bestmanit voivat olla mukana. Hääsuunnittelija voi tehdä myös valmiit aikataulut hääpäivän kulun mukaan ja ottaa vastuun siitä, että kaikki etenee suunnitelmien mukaisesti. Näin myös kaasot ja bestmanit voivat nauttia enemmän päivästä.

Entä sitten juhlien koristelu? Haluatko yhdistetyn maalaisromanttisen / vintage-henkisen tyylin, vai olisiko moderni ja klassisempi tyyli enemmän näköisesi? Vai tehdäänkö jotain aivan muuta kuten, vaikka sarjakuvateemalla?  Entä oletko persoonaltasi räväkkä vai rauhallisempi? Tehdään värikäs tai luonnollinen tunnelma sinun toiveidesi mukaan. 

Juhlan teema saa näkyä jo kutsuissa, jonka jälkeen mietitään pöytäkoristeet, kukat, valaistus, kyltit, nimikyltit, karkkirasiat ja muut vastaavat. Toteutus suunnitellaan joka kerta yksilöllisesti.

Hääjuhlaan tai muihin juhliin voidaan tuoda seremoniamestari, jos omasta kaveripiiristä ei löydy innokasta. Toiveiden mukaan voimme järjestää myös julkisuuden henkilöitä juontohommiin.

Syyskuussa juhlaverkko toteutti vintage/maalaisromanttiset häät Salon Pukkilassa.

Juhlaverkon puolesta:

-Suunniteltu ja toteutettu hääkutsu, joka painatettu häälehti -muotoon. Sisälsi hääparin tarinan ja kuvia lapsuudesta tähän päivään. Lehden otsikot koostuivat hääparille tärkeistä kappaleista ja niiden sanoituksista.

-Painatettu ohjelma ja menu isoille julisteille ja laitettu juhlapaikalle vanhanaikaisiin puukehyksiin.

-Järjestetty koekampaukset, sekä kampaaja kotiin hääaamuna tekemään kampaukset kaasoille, morsiamelle ja morsiamen äidille.

- Juhlapaikalla tehty omin voimin äänentoisto ja tilavalaistus. 

-Järjestetty kirkkoesiintyjä Edu Kettunen.     

-Suunniteltu oma nimikkobooli hääparille.

-Suunniteltu ja tilattu morsiuskimppu, heittokimppu sekä vieheet kestokimppuja tekevältä yritykseltä. Kaikki tehty silkkikukista ja näin esim. kimppu jäi morsiamelle muistoksi hääpäivästä.

-Vieraskirja photobooth -teemalla.

- Hääauto, vanha englantilainen taksi koristeineen sekä valkoinen limusiini. Autovuokraamo kilpailutettu juhlaverkon toimesta.

165_vihki__KL30415.jpg

-Bändi, meiltä luonnollisesti. 

-Koristeet pöydillä: Viljakimput, valkoista helminauhaa ja helmiä, juutti-pitsinen kaitaliina, metalliset sydämenmuotoiset karkkirasiat hääparin nimillä ja päivämäärillä painatettuna, sisällä käsintehdyt suklaakonvehdit 2 kpl.

-Kirkkokoristeet suunniteltu ja hankinta kilpailutettu juhlaverkon toimesta.

-Tapahtumakuvat ja hääpotretit otti juhlaverkon yhteistyökumppani valokuvaaja Mitja Kortepuro, vuoden 2011 hääkuvauksen voittaja.